Camping Stanitzer, Stockenboi / Weissensee Kärnten Logo Logo Weissensee

 


  IMPRINT / Voorwaarden

C O N T A C T

Heeft u vragen, vragen of suggesties? Schrijf ons!


Adres:

   PensionGuesthouse Stanitzer
   A-9714 Stockenboi / Weissensee
   Tel. 04761/249

   E-mail: info@stanitzer.com


Eigenaar:

   Familie Stanitzer


Web Design:

   Franz Stanitzer
   A-9714 Stockenboi / Weissensee
   E-mail: info@stanitzer.com


BTW-nummer: ATU59384204Bevoegde autoriteiten:

  Wirtschaftskammer Kärnten,
     (Economische Kamer Karinthië),
  Bezirkshauptmannschaft Villach,
     (Districtscommissie Villach),
  Finanzamt Villach
     (Belastingkantoor Villach)


Privacybeleid

Wij verwerken uw gegevens uitsluitend op basis van wettelijke voorschriften.

Voor ons is het een bijzondere zorg, alle persoonlijke informatie die u aan ons te beschermen en veilig worden bewaard. Dit is hoe we uw persoonlijke informatie gebruiken en verwerken.

1. Doelbeperking, wettelijke basis, opslagperiode

We verwerken persoonlijke basisgegevens zoals uw naam, uw geboortedatum, uw gewenste contactgegevens (adres, telefoonnummer, e-mailadres).

We hebben de verzamelde gegevens nodig
 
    voor de vereiste zakelijke transacties
    (voor de uitvoering van het contract, voor toestemming, voor de boekhouding)

    voor verplichte meldingen aan autoriteiten
    (Belastingkantoor, registratiekaart bij het stadskantoor)

Indien nodig slaan we deze gegevens op voor de duur van de gehele zakelijke relatie (van de initiatie, de uitvoering tot de beëindiging van een contract) en in overeenstemming met wettelijke bewaarvereisten en documentatievereisten.

2. Gegevensbeveiliging

We gebruiken technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen om de opgeslagen persoonlijke gegevens te beschermen tegen onbedoelde of opzettelijke manipulatie, verlies of vernietiging en tegen toegang door onbevoegde personen.

3. Uw rechten

U hebt op elk moment het recht op informatie over de relevante persoonlijke gegevens. Voor zover er geen wettelijke verplichting tot opslag is, hebt u het recht om deze gegevens te verwijderen en bezwaar te maken tegen de verwerking. U hebt ook het recht om de gegevens te corrigeren.Beperking van aansprakelijkheid

Deze website is met de grootste zorg samengesteld. We kunnen echter niet instaan ??voor de juistheid en juistheid van de hierin opgenomen informatie. Wij sluiten alle aansprakelijkheid uit voor schade die direct of indirect voortvloeit uit het gebruik van deze website, tenzij deze gebaseerd is op opzet of grove nalatigheid veroorzaakt door ons bedrijf.


Hyperlinks

Deze startpagina bevat hyperlinks naar andere websites. Dergelijke links worden u alleen verstrekt als een indicatie van verdere informatie. We hebben geen controle over deze sites en zijn niet verantwoordelijk voor hun inhoud. De Stanitzer-familie distantieert zich daarom van presentaties en inhoud van gelinkte websites die illegale inhoud publiceren.

Wanneer u forums gebruikt (gastenboek, enz.), Stemt u ermee in af te zien van het schenden van de wettelijke rechten van derden of het verspreiden van illegale informatie.


Handelsmerken

Handelsmerken werden meestal niet als zodanig gemarkeerd. Het ontbreken van een dergelijk merk betekent echter niet dat het een vrije naam voor het merkenrecht is.


Copyright

© Copyright 2000-2018 Familie Stanitzer. Alle rechten voorbehouden. Elke duplicatie of verdere verwerking zonder de toestemming van de rechthebbende (n) is niet-ontvankelijk en strafbaar.


Camping & Pension Stanitzer, A-9714 Stockenboi / Weissensee
Telefoon: +43-4761-249
e-mail: info@stanitzer.com


Deutsch
English
Nederlands
Dansk
Français Italiano
Český
Slovenski Magyar

Welkom   |    Camping   |   Omgeving   |    Aankomst   |    Imprint + Privacybeleid

Webgestaltung Franz Stanitzer
Webseite aktualisiert: April 2018